Európa No.1 árubeszerzési platformja...

... több mint 400.000 termékkel és nagykereskedelmi árral kereskedők részére - ez az Ön hozzáférési lehetősége az európai top-termékekhez, olcsó márkákhoz, új trendekhez és termékötletekhez.
Egyszerű és biztonságos online rendelés Európa vezető beszállítóitól, importőreitől és gyártóitól.

További infók vásárlóknak

Top-beszállítók egész Európából

Regisztrációjával hozzáférést kap az online piactérhez és vezető beszállítók szortimentjeihez, központi rendelés- és fizetésbonyolítással a TradeSafe rendszeren keresztül.
További infók eladóknak

Egyszerű online rendelésbonyolítás - 100% vásárlói védelemmel és nyolc nyelvű ügyfélszolgálattal

Ingyenes rendelésbonyolítás és fizetés a TradeSafe-n keresztül. Megrendeléseinek és európai beszállítóinak egyszerű online kezelése.
További információk a TradeSafe -ről
Ajánlatkérés és ajánlat

Miután elküldte kosarát a kiválasztott termékekkel egy rendelési ajánlatot kap vissza a beszállítótól a TradeSafe-n keresztüli rendeléshez a teljes rendelési összeggel, az áfa-kezeléssel és a szállítási költséggel és idővel

Biztonságos fizetés egész Európában

Ön soha nem a felkínáló cégnek fizet, hanem mindig a TradeSafe számlájára és a pénze addig nálunk marad amíg a felkínáló kiszállítja a termékeket. Választhat online fizetést vagy utalást is.

100% BtoB Vásárlói védelem

a rendelésbonyolítás során. Felmerülő probléma esetén adjon le probléma jelentést és akadályozza meg ezzel a felkínálónak történő kifizetést. Probléma megoldás a magyar nyelvű ügyfélszolgálat segítségével.

Óriási választék egész Európából...
                      ... de csak egy kiszállító

ÚJ és egyedülálló: 
Rendeljen Mix-Order -rel a több európai felkínáló raktárkészletét magába foglaló zentrada.Distribution szolgáltatáson keresztül

További információk a zentrada.Distribution

A zentrada gyűjtőrendelési szolgáltatásának köszönhetően kisebb mennyiségben és alacsony rendelési értékkel is rendelhet.

Központi kiszállítás az UPS csomagküldővel és számlázás a zentrada.Distribution-tól

TradeSafe: rendelések- és fizetések központi bonyolítása, magyar nyelvű ügyfélszolgálat és 100% vásárlói védelem kereskedők részére

Ingyenes kiszállítás Európából

választható opció: előfizetés esetén ingyenes kiszállítás a megjelölt felkínálóknál Magyarországról és Európából.