Wij openen de Europese markt...

...voor uw producten en verhogen uw omzet imn Europa

contactaanvraag voor nieuwe leveranciers

De online groothandel groeit enorm snel.

Het zentrada.network verbindt een groot aantal onafhankelijke inkopers met sterke leveranciers uit heel Europa.

Online handelsplatformen  voor 8 taalgebieden, een centraal bestel- en betaalsysteem en een klantenservice in 7 landen realiseren een groeiend handelsvolume - europawijd.

Contactaanvraag voor leveranciers

Wij koppelen de onafhankelijke handel in Europa

Het zentrada.network bundelt de orders van vele kleine zelfstandige inkopers/handelaars en zorgt voor een efficiënte afhandeling van de orderstroom

Geautomatiseerde verwerking van uw productcatalogus, groothandelsprijzen en beschikbaarheid om uw productaanbiedingen bestelklaar te kunnen opnemen.
Automatische vertaling van uw productcatalogus en firma omschrijving in 8 talen.
Centraal TradeSafe order- en betaalproces om de betaling en levering voor inkopers en leveranciers te beveiligen met FairTrade-Policy.
zentrada & TradeSafe Service-Teams, met kantoren in 7 landen ondersteunen u en uw klantenservice in de afhandeling en communicatie met onze inkopers.
Met geautomatiseerde nieuwsbrieven, salestools, FreeD en kortingsystemen promoten wij uw assortimenten en uw producten aan alle passende inkoopgroepen.
Met een online-verkoopmanagementtool behandelt U in uw eigen moedertaal aanvragen, bestellingen en onderhandelingsprocessen met onze inkopers uit heel Europa.
Met een uniek reporting systeem kunt u de verkoopontwikkelingen volgen en analyseren en verbeteringen in processen en diensten toepassen die uw omzet doen stijgen.
Via online reclame of promoties via nieuwsbrieven ondersteunt U de marktintroductie, uw aanwezigheid en omzetontwikkeling in het zentrada.network.
Wekelijkse verzamel-afrekening en uitbetaling van alle afgesloten transacties in het zentrada.network.
Het opnemen als leverancier met transactie-model in het zentrada.network is afhankelijk van diverse toetsingen. Naast een breed assortiment (vanaf ca. 1.000 artikelen), concurrerende condities voor producten en verzending, worden er ook eisen gesteld aan de beschikbaarheid van de producten (voorraadhoudend binnen EU) en beschikbaarheid van alle data.
Meer info en contactaanvraag als leverancier in het zentrada.network

Europawijd adverteren met een link naar uw online-aanbieding

Adverteer direct bij de "Point of Sale" - uniek, efficiënt en grote reikwijdte
Uitermate geschikt voor kleinere assortimenten, midden- of hoogsegment producten of innovaties. Met uitsluitend een productadvertentie op onze handelsplatformen bereikt u niet de noodzakelijke zichtbaarheid voor een voldoende omzetniveau. Aanvullend of in plaats van deze advertentievorm adviseren wij daarom een banner met een link naar uw online aanbieding in uw eigen webshop of homepage.
Meer info over media-adverteren in het zentrada.network

Verkoopprocessen in het zentrada.network

Plaats uw product assortiment en uw bestel informatie in de shop/salesroom

Via EuroSync vertaalt en actualiseert u al uw aanbiedingen in Europa

zentrada plaatst en promoot uw producten automatisch aan de geschikte inkopers

U ontvangt aanvragen met winkelwagentjes die u zo snel mogelijk korte beantwoord met een offerte.

Na bestelling en betaling door de inkoper ontvangt u de opdracht tot levering met betalingsgarantie van TradeSafe

Nadat u de verzending van het pakket meldt heeft de inkoper 10 dagen de tijd om de ontvangst van de levering te bevestigen.

Wekelijks ontvangt u onze afrekening en de uitbetaling van de afgesloten transacties

Indien problemen met de levering dan zorgen onze service teams voor een snelle oplossing volgens de TradeSafe Algemene Voorwaarden en onze FairTrade-Policy

Contactaanvraag voor leveranciers